Oana Roman, despre medicul din cauza căruia era să moară: „Nicio mamă nu merită astfel de traume”

Oana Roman încă se resimte după operaţiile la care a fost supusă, după operaţia de cezariană. Fiica fostului premier Petre Roman a fost la un pas de moarte din cauza unui medic neglijent şi deşi încă se resimte a decis să-l ierte.
oana roman bebe
Oana Roman a postat pe o reţea de socializare o un mesaj prin care le spune prietenilor ei virtuali să se bucure de fiecare clipă petrecută în sânul familiei şi alături de cei dragi, căci fericirea constă în noi.

Fiica fostului premier Petre Roman le-a mărturisit cu această ocazie admiratorilor ei că a trecut prin momente groaznice din cauza unui medic neglijent şi că a fost la un pas de moarte. Cu toate astea, vedeta spune că a găsit puterea să-l ierte şi că speră ca acesta să conştientizeze ce a făcut şi ca nicio altă mămică să nu mai treacă printr-o astfel de traumă.

„Bucuraţi-vă de soare, de familie, de liniştea casei, uitaţi de griji şi probleme şi aveţi Credinţa că ce e mai bun de abea de acum urmează! Eu aşa îmi spun mereu şi cred cu tărie ca numai noi singuri ne putem găsi puterea interioară de a merge mai departe! Învătaţi să iertaţi căci doar iertând veţi putea fi iertaţi la rândul vostru! Zilele astea am avut ceva dureri la operaţie, probabil pentru că se schimbă vremea, şi mă gândeam prin ce am trecut şi m-am gândit din nou la faptul că am ajuns să am grave probleme din cauza unui doctor neglijent şi nepăsator dar apoi mi-am spus: «Iartă-l, Doamne, cum l-am iertat şi eu!» Şi astfel mă simt împăcată! Sper doar să aibă măcar de acum conştiinţa şi să nu mai facă rău nimănui! Mă rog pentru asta, pentru că nici o mamă nu merită astfel de traume!”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *