RĂZVAN SIMION, prima declaraţie după ce a divorţat! ”Suntem…”

De aproape un an de zile, prezentatorul de la ”Neaţa” trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Lidia Buble, însă de marţi, Răzvan este oficial un bărbat divorţat. Răzvan Simion (35 de ani) a fost lovit de dragoste într-un moment în care nu se aştepta, el fiind însurat de 12 ani cu Diana, cu care are împreună doi copii.

Totul a venit pe neaşteptate, Răzvan s-a  îndrăgostit fulgerător, chiar în platoul emisiunii pe care o prezintă împreună cu Dani Oţil. ”Vinovată” de această revelaţie a fost cântăreaţa Lidia Buble (22 de ani).

Îndrăgostit nebuneşte, prezentatorul a părăsit-o pe soţia sa şi s-a mutat cu Lidia, în acest moment cei doi au o viaţă normală, se afişează peste tot împreună.

Oficial, nimic nu mai stă acum în calea fericirii celor doi. Răzvan a divorţat la notar şi îşi poate face planuri de viitor alături de noua iubită. ”Suntem separaţi de multă vreme, dar procedurile notariale au durat ceva mai mult. Am divorţat discret, aşa cum ne-am trăit şi relaţia”, a declarat Răzvan Simion pentru click.ro

Răzvan Simion s-a iubit cu Diana, fosta lui soţie timp de 15 ani

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, s-a iubit aproape 15 ani cu Diana, şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Timişoara. El avea 20 de ani, iar ea 22.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *