Snejana caută celebritatea în România!

Snejana Stănilescu este o tânără basarabeancă, venită de numai doi ani în România pentru a studia şi pentru a-şi găsi celebritatea aici. Când a venit în România avea numai 15 ani, dar şi-a dorit atât de mult să înceapă o nouă viaţă încât a pornit la drum singură.

Am ales România pentru a-mi face studiile şi am zis să încep cu liceul, pentru a mă obişnui oarecum.  Primele opţiuni au fost pentru Bucureşti şi Braşov. Bacău era pe a şasea sau a şaptea poziţie. Când am văzut rezultatul, mai târziu, eram admisă în oraşul Bacău, la «Ştefan cel Mare». Aşa a fost să fie. Nu pot să zic că a fost uşor să plec de acasă la 15 ani, dar m-am acomodat destul de repede. M-am înţeles destul de bine cu colegii, profesorii m-au susţinut mult”, mărturiseşte Snejana.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Este arhicunoscut faptul că moldovencele sunt femei foarte frumoase şi, bineînţeles, Snejana nu putea face excepţie. Tocmai de aceea, a intrat imediat în lumea modeling-ului românesc: „Amînceput modelingul la agenţia Kasta Morrely, participând la castingul organizat de Caravana Fashion Tv în Bacău, anul trecut. Am participat la ediţiile festivalului Bucharest Fashion Week şi Fashion Tv Summer Festival, prezentând pentru designeri precum: Wanda’s Dream, Cristiana şi Izabela Purdescu, Nausica Mircea, BSB sau Benvenutti. În prezent, mai colaborez cu o agenţie din Piatra-Neamţ, Talida Models. Fiind abia la început de drum, nu îmi pare a fi o meserie atât de dificilă, atâta timp cât îmi place ceea ce fac”.

Fiind pasionată de modeling şi de tot ceea ce ţine de modă, Snejana este fană a unei renumite case de modă: „Îmi place foarte mult Wanda’s Dream deoarece are nişte rochii superbe. Chiar am prezentat de două ori pentru ea vara trecută la Summer Festival şi iarna aceasta”. Pe viitor, frumoasa basarabeancă vrea să facă facultatea de medicină şi totodată să îşi continue cariera de model.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *