Şoric a picat cu brio examenul de admitere în avocatură

Aurelian Soric

Fostul comisar-şef al Poliţiei Neamţ, renumitul Aurelian Vasea Şoric, cel care le plângea de milă interlopilor şi cămătarilor, a picat cu brio la examenul de admitere în Baroul Iaşi. La sfârşitul examenului pentru admiterea în avocatură, controversatul poliţist s-a făcut de cacao, obţinând media generală 4.

La Drept Civil, ex-comisarul a „împuşcat” un 4,13, la Drept Procesual Civil, un 2,33, la Drept Penal, nota 6,00, iar la Drept Procesual Penal, nota 5,25. Apărătorii ieşeni care au făcut parte din comisia de examinare ne-au spus că lui Şoric i-ar fi dat numeroase bătăi de cap chiar şi testarea simplă de la disciplina Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, la care acesta a obţinut nota 4.

În urma acestui eşec penibil, se pare că Aurelian Şoric nu va avea în viitor prea multe şanse să îmbrace roba de avocat în niciun barou din România, bărbatul obţinând la Iaşi printre cele mai mici medii la sesiunea de admitere în avocatură.

Aurelian Şoric (41 de ani) a ieşit pe uşa din dos a Poliţiei Române în ianuarie 2011, când, în urma unor declaraţii publice făcute după asasinarea interlopului nemţean Gheorghiţă Mararu, a plâns în direct, la televizor, ca o muiere isterică, de mila acestuia. La baza destituirii lui Şoric au stat neregulile cu duiumul de la comanda IJP Neamţ, corpul de inspectori ai ministrului Traian Igaş constatând nici mai mult nici mai puţin decât 33 de abateri disciplinare. Mai multe decât suma notelor obţinute de Şoric…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *