Ce a vorbit Felix Motanu cu bunelu Simi, după ce s-a împiedicat de scările Cejeului?

Mare balamuc a iscat prin târg vestea că Felix Varanu Mogulescu, şeful conservelor făcute preş de şters picioarele la Partidoiul pesedeu i-ar fi propus lui bunelu Simi să candideze la alegerile prezidenţiale ce or să vină. Adicătălea Siminstein să devină un fel de Băsenstein, după ce Felix şi haita de moguli hrăpăreţi o să mi-l omoare, la apus de soare, pe cel Marinar, care nu-i tâlhar şi nici Patrician şi nici Vântosan, hoţ de mentosan!

De fapt, Felix a venit la Ieşi să vadă de ce conservele de Bahlui nu mai fac sluj-preş în faţa lu Nichi Sfântu Gheorghe cel Roş (ce se bate cu Balauru Portocaliu Băseboc) şi de ce fiţuica-ţucal a conservelor care bâzâie prin târg de mama focului s-au luat de pretenu lu Felix Motanu, adică de Sf Gigi Nichi cel Roş.

Bunelu Simi, vulpoi bătrân, nu a pus bot la poantele conservelor anteniste antibăsesciene şi le-a răspuns în doi peri. Faza tare a trebii ăsteia este că Felix s-a împiedicat pe scările belite din faţa Cejeului şi l-a pus pe nea Vasile Saltaru, valetul de servici, să scoată loveaua din conturile-conservă şi să le repare. Nici nu s-a topit în zare charteru lui Felix, că băieţii de la firma Cris Crisco s-au pus pe treabă să repare scările. Treabă de vreo 10.000 de epuroi!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *