De ce să ne epilăm?

Părul, cu siguranţă, are şi el raţiunea lui. Mai ales cel de pe picioare şi de la subsuoară. Trebuie să recunoaştem că este maxim când vedem astfel de „specimene”. Unele dintre noi fie sunt curioase, fie evităm contactul cu persoanele respective.

Cu toate acestea, firele de păr crescute în zone „ascunse” (adică acolo unde soarele pătrunde greu) au o justificare raţională atunci când se poziţionează strategic pe corpul nostru superb… Cel puţin aşa mi s-a spus de persoane mult mai bine pregătite în domeniu!

Concepţiile diferă de la o ţară la alta şi de la o persoană la alta. Am auzit multe femei care sunt de părere că bărbaţii mai acoperiţi de păr sunt mai sexy, dar oare şi ei sunt de aceeaşi părere când vine vorba de femei? Părerile mereu vor fi împărţite…

Referitor la acest subiect, zilele trecute vorbeam cu un prieten care mi-a povestit o chestie foarte tare. Cică are şi el o prietenă cu care se înţelege foarte bine, până la un punct. Fetişoara stă prost la capitolul epilat… Ea aşa… este fată frumoasă, arată foarte bine, o adevărată lady, dar nu vede îndepărtarea părului din anumite zone ca o necesitate. Fire rebelă, fata a preferat să rămână aşa cum a lăsat-o natura. După multă bătaie de cap, băiatul a convins-o, totuşi, să-şi dea jos „căpiţa”, mai ales în zona intimă. Dar fericirea nu a ţinut prea mult timp. Pentru că, la nicio săptămână, perişorul a început să crească şi, când s-au reîntâlnit în pat… efectiv – săracul băiat! – şi-a ţinut-o împachetată la rece zile bune. Aşa de zgâriată şi iritată era!

Acum, când o vede dezbrăcată, prietenului meu îi vine să fugă.

I-am spus ca, un sfat, să încerce să dicute serios cu ea, pentru că chiar are o problemă. O fi de modă veche, dar te mai dai şi tu după lume.

Pentru ea: Draga mea, nu sta cu blana pe tine, că nu te face mai frumoasă sau mai interesantă! Din contra, este o armă împotriva bărbaţilor.  Probabil ai auzit şi tu că de sconx toată lumea fuge. O domnişoară care se respectă are grijă de ea din toate punctele de vedere, apelând inclusiv la epilarea inghinală.

Pentru el: Băiete, ai şi tu mai multă răbdare sau acceptă-ne aşa cum suntem! Dragostea înseamnă mai mult decât sex…

Acum, sincer fetelor, nu ştiu ce să fac! Să mă epilez sau nu? Vă pup, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *