Ex-miliţianul Şoric, avocat la Iaşi

Controversatul fost şef al Poliţiei Neamţ, Aurelian Vasea Şoric, cel cu obrazul gros ca şi numele cunoscutului animal de carne, ajuns celebru peste noapte, după ce a plâns ca o muiere la televizor de dragul unui interlop-vecin ucis, ţinteşte un post călduţ de apărător …taman la Baroul Iaşi.

Surse din anturajul băieţilor care le cară toată ziulica genţile avocaţilor-maeştri ieşeni ne-au spus, sub protecţia anonimatului, că ex-miliţianul Şoric se află în tratative avansate cu şmecherii cei tineri care conduc destinele fabricii de avocaţi din Iaşi, pentru a îmbrăca roba de apărător.

În perioada 17- 19 octombrie, miliţianul va susţine, alături de ceilalţi candidaţi înscrişi, probele scrise la Drept Civil, Drept procesual Civil, Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, Drept Penal şi Drept procesual Penal. Pentru admiterea în Barou, fiecare candidat va trebui să obţină cel puţin nota 5 la fiecare disciplină şi o medie generală de cel puţin 7. Însă, nu credem că pentru Şoric examenul în sine va fi o problemă din moment ce acesta are destui bani la teşcherea… evident adunaţi din greu cu sudoarea frunţii. Deoarece a lucrat ani buni în Poliţie, Şoric a scăpat şi de testarea grilă care a avut loc la data de 7 octombrie 2011. În prezent, cel mai controversat ex-poliţist din Moldova este de profesie mediator, după ce a primit, la 20 mai 2011, autorizaţia din partea Asociaţiei „Centrul de Mediere“ Craiova.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *