Ieşenii se mulţumesc şi cu mai puţin!

În acest an, Iaşul s-a aflat printre ultimele oraşe din ţară care au aprins ornamentele de Crăciun. Mai mult, beculeţele sunt aceleaşi de anul trecut, însă mult mai puţine, autorităţile locale anunţând că doresc să cheltuiască mai puţin pentru aceste sărbători. Chiar dacă ieşenii se aşteptau la ceva mai mult decât nişte dansatori şi un Moş Crăciun ramolit, aprinderea luminiţelor le-a adus zâmbetele pe buzele celor care au participat la eveniment.

„Am venit mai mult pentru copii ca să vadă beculeţele, pe Moş Crăciun şi pe ren. Am citit într-un ziar local că vor aduce un ren adevărat, dar e doar un om care are o mască pe faţă. Copii au fost foarte dezamăgiţi, deoarece vroiau să vadă un ren adevărat. Păcat că nu este zăpadă, dar să sperăm că de sărbători va ninge”, ne spune Manole Onichiu, 43 ani, conducător auto.

„Este la fel de frumos ca şi în ceilalţi ani, dar ne pare rău că nu s-au mai pus luminiţe şi în alte cartiere. Eu stau în Tudor şi mereu se punea un brăduţ pe lângă bloc. Îmi plăcea să mă uit la el, dar asta e. Ne mulţumim cu ce avem!”, Ioan Roibu, 70 ani, pensionar.

„Se putea orna şi mai frumos, nu la fel ca în anii trecuţi. Ar fi mers şi un spectacol mai de amploare, doar odată pe an sunt sărbătorile!”, Mihai Chichiriu, 42 ani, artist profesionist.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *