Inspirată de Obama

Catalina Raluca

Catalina Raluca

Cea mai înfocată susţinătoare a lui Barack Obama este o ieşeancă. O cheamă Cătălina Raluca Pârlog şi consideră că religia nu-l poate împiedica pe primul preşedinte de culoare al SUA să facă lucruri memorabile.

“Am citit acum ceva timp că Obama susţinea că, în afară de numele său şi de faptul că a trăit într-o ţară cu o mare populaţie, nu se consideră musulman (?). În orice caz, nu cred că are vreo relevanţă acest lucru. Important este că e un bărbat serios, determinat care îşi iubeşte ţara şi luptă cu adevărat pentru ea”.

Lipsa de prejudecăţi a ieşencei noastre se poate datora şi experienţei avute în Tunisia, ţară preponderent islamică, unde a reuşit să câştige Marele Premiu la un concurs de frumuseţe, “Beauty World Championship”. Însă acest lucru nu a fost rezultatul unui simplu noroc. Cătălina lucrează în modelling de la vârsta de 14 ani, când a reuşit să încheie un contract cu o agenţie din Iaşi. După ce l-a cunoscut pe Liviu Ionescu, cunoscut impresar din Capitală, cariera Ralucăi a avut o evoluţie ascendentă.

A cucerit Italia şi Tunisia

“La vârsta de 18 ani am câştigat un concurs, <Miss Italia nel mondo – România>,  ţinut în Timişoara şi care mi-a dat ocazia de a participa la finala Miss Italia nel mondo din Italia (Salsomaggiore Terme)”.

Cea mai mare realizare personală o consideră, însă, câştigarea marelui premiu din cadrul concursului de frumuseţe organizat în Tunisia:

“Acest concurs s-a bazat pe naturaleţe, în sensul că absolut toate fetele care au participat la această competiţie nu aveau voie să aibă operaţii estetice, tatuaje sau pierce-uri…aceasta era condiţia esenţială pentru participare. După aceste concursuri am început să am diferite job-uri. Am lucrat în Milano o perioadă de timp unde am făcut diferite shoothing-uri şi am fost la prezentări de modă în Austria şi Slovacia. Am lucrat şi încă lucrez în ţară când am prezentări de modă”.

E studentă la FEEA

Cătălina Raluca este studentă în anul I de master la Afaceri Internaţionale în cadrul FEEA. Se pare că fostele sale relaţii din modelling ar ajuta-o foarte mult în planurile de viitor. Îşi doreşte să lucreze în modelling atât cât va avea ocazia după care îşi va deschide propria afacere. Pentru a deveni un model de succes, Raluca spune că “punctualitatea, seriozitatea şi disponibilitatea de a lucra şi în condiţii mai puţin uşoare sunt de bază”.

Caracteristicile pe care orice femeie ar trebui să le aibă sunt modestia, simplitatea şi  naturaleţea.

“Apreciez foarte mult modestia, o calitate pe care o consider esenţială, într-o lume în care mulţi încearcă să epateze sub orice preţ”.

Ceea ce apreciază la un bărbat, caracteristici pe care şi Obama le înglobează, sunt respectul, sinceritatea si fidelitatea.

“O femeie puternică, frumoasă şi inteligentă întotdeauna va intimida un bărbat. Dar atunci când este vorba despre un bărbat puternic şi inteligent, cred că ar fi capabil să facă faţă oricărei situaţii”.

Motto-ul după care frumoasa ieşeancă se ghidează în viaţă este:

“Secretul vieţii nu este să ai tot ceea ce îţi doreşti, ci să-ţi doreşti ceea ce ai”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *