Întăriri pentru Superligă, la Poli Agro Unirea

Poli-Agro-Unirea-Iasi

Poli Agro Unirea Iasi

Echipa de rugby Poli Agro Unirea Iaşi se pregăteşte deja pentru Superliga Naţională, conducătorii clubului căutând jucători foarte buni, dar la preţuri rezonabile, cu care să se poată atinge în noul sezon obiectivul: rămânerea pe prima scenă a rugby-ului românesc.
Deşi până la începerea noii ediţii de campionat mai sunt mai bine de trei luni, oficialii grupării ieşene au efecutat deja primele transferuri, plătind 3.000 de euro pentru Paul Bolat, de la RC Bârlad şi Bogdan Crâşmaru, de la CSM  Bucureşti.

„Am reuşit să facem primele transferuri la echipa de rugby. Pentru aducerea lui Bolat, pe care îl avem din această vară în echipă, am reuşit să-i achităm grila de transferm în valoare de 1.500 de euro. În ceea ce-l priveşte pe Crâşmaru, acesta juca la CSMS Burueşti, dar făcea naveta Iaşi – Bucureşti, fiind student aici. Am plătit şi pentru el grila de 1.500 de euro. Oricum, ne mai trebuie 4-5 jucători“, a spus Leonida Antohi.

Pentru întărirea echipei, ieşenii s-au orientat spre Republica Moldova.
“Zilele acestea, antrenorii sunt plecaţi la Chişinău pentru a negocia aducerea a 2-3 jucători buni, pe care îi urmăresc de ceva timp. Oricum, lotul trebuie întărit dacă vrem să ne ne atingem obiectivul propus, evitarea retrogradării din Superligă“, a conchis Antohi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *