Ionuţ Popa a intrat în „silenzio stampa”

Ionut-Popa

Ionut Popa

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu se va mai prezenta la întâlnirile cu mass-media, urmând ca oficialii clubului să stabilească altă persoană care să discute cu presa.

„Nu mai vin la conferinţele de presă! S-a scris prin presă că eu aş avea vreun conflict cu managerul general, Leo Grozavu. Fals. Eu nu vreau postul lui Leo! Eu ţin la Leo, pentru că este un om care vine din fotbal şi pe care îl voi ajuta atât cât pot să ajungă un bun manager. Să nu spuneţi că fac pe nebunu’, dar nimeni nu mă poate obliga să vin! Am comunicat decizia mea şi conducerii clubului şi urmează să se stabilească cine va discuta cu presa“, a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că el a venit la Iaşi din dragoste pentru acest oraş: „N-am venit pentru glorie şi bani la Iaşi! Dacă vreţi să ştiţi, eu nici nu mi-am negociat contractul, le-am spus să-mi dea cât vor. Când am fost solicitat de cei de la Iaşi, am acceptat să vin din dragoste pentru acest oraş şi pentru a face treabă“.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *