Judecătorul ieşean Tudorel Toader vrea la Înalta Curte

Tudorel-Toader

Tudorel Toader

Cel mai puternic magistrat ieşean de la Curtea Constituţională, e vorba de fostul decan de la Drept, Tudorel Toader, marele nostru specialist în Drept Penal şi Procesual Penal, s-a cam săturat să taie frunze la câini în instituţia care-i oferă un salariu lunar de circa patru ori mai mare decât al preşedintelui Traian Băsescu.

Alături de colegii săi constituţionali, ieşeanul Tudorel a transmis pe 22 iulie, Ministerului Justiţiei, un proiect de modificare a Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor.

Printre cele mai importante solicitări ale lui Tudorel & Co. se numără şi aceea privind promovarea, fără examen ori concurs, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după expirarea mandatului la Curtea Constituţională. În urma acestei solicitări este evident faptul că Tudorel nu mai intenţionează să mai calce prin dulcele târg al Ieşilor decât în calitate de comis-voiajor, preferând aglomeraţia, mârlăneala, praful, atmosfera îmbâcsită dar şi salariul mai mult decât consistent de la Bucureşti. Nea Relu să trăiască!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *