Mă bate şi, totuşi, îl iubesc!

Multe femei se întreabă dacă există vreun antidot pentru dragoste. În acelaşi timp, majoritatea acceptă un om care le brutalizează şi le înjoseşte în fiecare zi, deşi sunt conştiente că nu merită. Carmen, în vârstă de 26 de ani, este din Suceava şi are multe probleme.

,, Am un iubit de cinci ani şi relaţia noastră nu a fost mereu ca acum. Am trăit o frumoasă poveste de dragoste, ne-m mutat împreună, sunt convinsă că m-a iubit şi el, dar, cam de trei luni, lucrurile s-au schimbat foarte mult în rău. Îmi reproşează că nu îl iubesc, că nu îi acord atenţie, a început să bea şi să lipsească nopţile fără nicio explicaţie. Apoi a urmat prima palmă, spunându-i că nu mă mai suportă, m-a jignit şi mi-a zis că vrea să ne despărţim. A plecat pentru câteva zile, apoi s-a întors şi l-am iertat, însă răul a început din nou. Nu ştiu ce să fac, pentru că îl iubesc!”, ne mărturiseşte ea.

Dragă Carmen, în primul rând, un bărbat nu se poate numi bărbat când loveşte o femeie. De la prima palmă, urmează mai multe. Pe bune acum, tu nu vezi că îşi bate joc de tine? Are lângă el o «păpuşă» care ştie că ţine la el şi că mereu îl va primi înapoi. De ce să îţi pierzi timpul lângă un monstru? De ce să te chinui să să aştepţi să se înrăutăţească lucrurile? De ce nu tai răul de la rădăcină?

E cea mai bună soluţie. Chiar dacă tu îl iubeşti, nu se mai numeşte relaţie ceea ce aveţi acum.  Trebuie să te desprinzi de el, iar el trebuie să accepte că este un laş. Nicio femeie nu merită maltratată şi umilită, mai ales de perechea ei. Ia–ţi gândul de la el, dă-i papucii şi fugi cât mai ai timp şi poţi!

V-am pupat, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *