Moş Crăciun le aduce veste antiglonţ poliţiştilor

Consiliul Judeţean prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) face un cadou nesperat poliţiştilor. Moş Crăciun vine cu un sac plin de cadouri pentru mascaţii din forţa de intervenţie rapidă: veste antiglonţ şi anvelope de iarnă.

ATOP, aflată în subordinea Consiliului, va achiziţiona veste antiglonţ şi anvelope de iarnă de aproximativ 52.000 lei, bani alocaţi printr-o hotărâre de C.J. pentru Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă (DPIR).

„ATOP trebuie să identifice logistica necesară pentru eficientizarea exercitării serviciului poliţienesc şi să propună măsuri de înlăturare a deficienţelor din activitatea de poliţie. Tocmai de aceea, în urma unor analize efectuate la nivelul ATOP şi ţinând cont de măsurile ce sunt prevăzute în planul de acţiune comun dintre ATOP şi IJP Iaşi, s-a constatat necesitatea achiziţionării de veste antiglonţ şi de anvelope de iarnă pentru buna desfăşurare a activităţii lor”, declară Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al CJ.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *