Oare mă înşeală?

Cu siguranţă aceasta este o întrebare frecventă în rândul femeilor. Mai ales atunci când iubiţii lor dau de bănuit.

Mirabela are 25 de ani, are o relaţie de trei ani şi… multe suspiciuni.

,,Îl iubesc foarte mult, am încredere în el şi totuşi o voce în mintea mea îmi spune că ceva nu e în ordine cu relaţia noastră. Sunt suspicioasă în ceea ce îl priveşte şi nu pot ignora faptul că s-a schimbat mult. Face lucruri pe care nu le făcea la început, de aceea am intrat la bănuieli. Sunt şi eu geloasă, recunosc, dar nu cred că sunt paranoia. Atenţia care, acum ceva timp, îmi era acordată, simt că se îndreaptă către altă persoană”, ne mărturiseşte tânăra.

Dragă Mirabela, trebuie să recunoaştem că suntem şi noi, femeile, de foarte multe ori paranoice, însă, în acelaşi timp, sentimentele nu dau greş. Ştim toate că partenerul ne înşeală atunci când vorbeşte la telefon în altă cameră, deoarece are „treburi importante de rezolvat”, intră în duş imediat ce a ajuns acasă, sau miroase a parfum, altul decât al nostru. Dintr-odată are ore peste program, apar tot mai multe întâlniri de afaceri sau chiar călătorii în interes de serviciu. Este surprinzător de vesel, aţi devenit tot mai distanţi şi, când ajunge seara acasă, nu are chef de nimic altceva decât să doarmă? Clar că ceva nu se pupă. Poţi discuta cu el, puteţi începe să faceţi lucruri noi, poate a intervenit plictiseala, sau… puteţi lua o pauză. Mai lungă sau mai scurtă.

Şi, într-un final, trebuie să fim conştiente că orice bărbat înşeală mai devreme sau mai târziu. Asta este viaţa, fetelor! V-am pupat, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *