Poți fi prietenă cu „fostul“?

Să ai prieteni cu adevărat este un lucru dificil în zilele noastre. Cine are prieteni, cu siguranţă are şi duşmani. Totuşi, două persoane de sex diferit pot avea strict o relaţie de amiciţie?  Multă lume se întreabă acest lucru. Bineînţeles, depinde de fiecare om, de caracter şi de gradul de maturitate al fiecăruia.

Cătălina, o tânără de 24 de ani, din Piatra Neamț, este nedumerită în acest sens şi nu mai ştie ce să creadă.

,,Am avut o relaţie de doi ani, după care totul s-a sfârşit când credeam că este mai bine. Eu mă gândeam la ceva serios cu el, însă nu cred că era reciproc… Ne-am despărţit de trei luni, iar acum a început să mă caute, cică am putea rămâne măcar prieteni. Eu nu cred că vreau şi nici nu aş mai putea avea o legătură cu el. Cum poţi fi prieten cu cineva pe care l-ai iubit? Nu l-aş putea vedea niciodată ca pe un amic şi mi-aş face singură rău. Totodată, după această despărţire, dintr-o dată am numai ,,PRIETENI” lângă mine care susţin că nu vor nimic mai mult decât să îmi fie alături la suferinţa mea. Este posibil aşa ceva, când, în momentul în care eram cu cineva, nu aveam pe nimeni lângă mine? Nu reuşesc să îi înţeleg.

Cătălina, dacă tu crezi că nu îl mai poţi vedea pe fostul tău prieten, atunci rupe orice legătură cu el. Cred că ai suferit suficient. Poate că vrea să te ţină aproape, în speranţa unei eventuale împăcări, dar atunci când va vrea el. În primul rând, vorbim despre atracţia fizică dintre două persoane, iar bărbaţii care vor să obţină ceva, încearcă prin toate modurile posibile să aibă acel lucru. Ştii că se spune că o relaţie frumoasă se bazează pe prietenie în primul rând, de aceea au apărut aşa, pe neaşteptate acei bărbaţi. Vor să se apropie de tine în speranţa unei viitoare relaţii. De acest lucru însă, ar trebui să te convingi chiar tu. Bineînţeles că sunt şi excepţii, însă, de cele mai multe ori, astfel de relaţii rezistă până într-un anumit punct.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *