Simirad, contracandidatul lui Nichita pentru şefia judeţului

Constantin Simirad

Constantin Simirad

Nea’ Costică Simirad a anunţat că va candida din nou la şefia judeţului, din simplul motiv că şi Gigi Nichita va candida la această poziţie în cadrul alegerilor locale din 2012.

Simirad este convins că Nichita va fugi de la Primărie pentru că instituţia e îngropată în datorii. Cei 50 de milioane euro din casieria Consiliului Judeţean pregătiţi pentru aeroport reprezintă “magnetul” care îl va convinge pe actualul primar să candideze la funcţia de preşedinte al CJ Iaşi. Pe lângă asta, actualul şef al judeţului are convingerea că lupta pentru Primărie nu mai este atractivă din cauza datoriilor mari pe care le are:

„Cu toate că sunt deja atâtea datorii, am informaţii că se vor mai împrumuta vreo 30 de miliarde euro. Îşi va blestema zilele cel care va intra în funcţia de primar. Doar candidaţii care nu se pricep la administraţie vor accepta poziţia!”, spune preşedintele CJ Iaşi.

„Niciodată nu e prea târziu” pare să-şi fi spus nea’ Costică. Deşi nu mai e de mult timp în floarea vârstei, greşelile făcute în tinereţe pot fi reparate şi acum: „Voi candida să-mi repar greşeala făcută faţă de ieşeni, atunci când l-am lansat pe Nichita la Primărie. Voi candida acolo unde se va îndrepta şi el. Ar fi o tragedie ca şi Consiliul Judeţean să fie falimentat”, spune, privind spre viitor, Constantin Simirad, preşedintele CJ.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *