Ne mai spălăm sau nu?

Chiar dacă ne plac duşurile fierbinţi şi lungi, se pare că, mai nou, doctorii au descoperit că acestea dăunează pielii noastre.

Cătălina Marodin din Iaşi ne-a scris că avea probleme mari cu pielea, iar medicul i-a recomandat să reducă duşurile. Cică face duş prea des şi apa fierbinte îndepărtează stratul protector uleios, astfel pielea rămâne uscată şi cu o senzaţie de mâncărime.

,,Nu mă gândeam vreodată că dacă mă spăl în fiecare zi voi avea probleme cu pielea. Când am auzit, m-am crucit. Doctorul mi-a spus ceva de genu’: Spală-te mai răruţ că e mai drăguţ! Eu sunt dependentă de apă, nu ştiu dacă aş rezista să nu mă spăl o zi… Este posibil aşa ceva?”, ne-a spus Cătălina.

Draga mea, în ziua de astăzi orice este posibil. Aşa că, nu sta foarte mult sub duş. Ştim cu toţii că tot ce este în exces strică. Înseamnă că acele persoane pe care noi le criticăm că nu se spală sunt de admirat, nu? Ştiu ele de ce fac asta… Totuşi, cum putem sta nespălaţi, mai ales când afară sunt  călduri insuportabile? Stăm cu mirosul nostru natural?! Sunt şi alte soluţii mai uşor de acceptat pentru a-ţi proteja pielea. Bineînţeles, asta dacă nu vrem să fugă lumea din jurul nostru.

Cătălina, în concluzie, cred că e mai bine să te speli!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *