Sex la prima întâlnire? E de bine sau de rău?

Eşti o fată bună, te întâlneşti cu un tip de treabă, ieşiţi în oraş să mâncaţi sau să beţi ceva, însă sexul la prima întâlnire nu e nici pe gustul tău şi nici nu te caracterizează.

Mădălina, are 22 de ani şi a trecut printr-o experienţă de acest gen.

,,Am cunoscut un tip, prin intermediul unei prietene, îmi place super mult de el, şi m-a invitat într-o seară la cină în oraş. A fost foarte frumos! Atât de frumos că m-am trezit în faţa uşii lui, apoi în patul lui. Aiurea e că m-am dezmeticit dimineaţă şi m-am tot întrebat dacă e bine ce am făcut”, ne mărturiseşte Mădălina.

Mădălina, în primul rând nu te învinui. Nu eşti singura care cade pradă unei astfel de ispite. Pe viitor, însă, dacă vrei să mai ai şi o a doua întâlnire, ar trebui să ai în vedere câteva aspecte.

Nu bea prea mult, chiar dacă eşti nervoasă şi ai emoţii. Chiar dacă el este acela care doreşte să ciocniţi un pahar în cinstea voastră şi este insistent, ai grijă ce anume bei şi nu exagera.

În al doilea rând, nu îl invita la tine acasă. Găseşte orice scuză numai să eviţi acest lucru. Odată ce îl inviţi, va căuta o cale către….pat, normal!

Şi, nu în ultimul rând, nu uita că tu ar trebui să deţii controlul. Dacă te vrea cu adevărat, aşteaptă o a doua, a treia sau a zecea întâlnire. Tu decizi când şi cum se va întâmpla acest lucru. Ţine minte că tu ai puterea de a decide în această privinţă!

Mai multă putere de stăpânire te va ajuta, atât pe tine cât şi pe restul femeilor. Nu degeaba se spunem că noi, femeile, suntem mult mai mature decât bărbaţii într-o relaţie.

Vă pup, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *